• Ma 2022. Január 26. Szerda, Vanda napja van.

Social

Med Sport Történelem


A spanyol székhellyel, 1993-ban induló iroda Magyarországon 1994-ben kezdte meg tevékenyégét Med-Sport Kft. Sportmenedzser Iroda néven. Az indulástól kezdve természetes volt, hogy a fő profilját a kézilabda szakág adja, amely mellet a labdarúgás, kosárlabda, úszás, és egyéb sportágak is megtalálhatók. A vállalkozás tulajdonosa és ügyvezetője Szörnyi Attila, aki a sportmúltjából merített tapasztalatait is magával hozva irányítja Magyarország meghatározó sportirodáját.

Az iroda kiterjedt kapcsolatrendszerrel dolgozik, Európa számos országában mellet Ázsiában és a többi földrészen is vannak partnerei, klub és ügynöki szinten egyaránt. A velünk szerződéses viszonyban álló játékosok között is szinte minden kontinens képviselői megtalálhatóak, de természetesen elsősorban magyarok, vagy környező országbeliek. Elsődleges feladatunk, hogy játékosaink érdekeit maximálisan képviseljük, megfelelő, korrekt kapcsolatot kialakítva a klubokkal. Fokozatosan bővülő szolgáltatásainkkal és magas színvonalon igyekszünk kiszolgálni a bennünket megbízó játékosokat, hogy ők csak sporttevékenységükre koncentrálhassanak.

Ezen szolgáltatásokon belül, a megfelelő ügyvédi háttértől - melyet dr. Balázs Gábor a Kelemen és Társa ügyvédi iroda munkatársa biztosít - a megfelelő orvosi háttér mellett, az irodánk mellett működtetett rehabilitációs központon át, a különféle kedvezményeket kínáló szolgáltatásokig próbáljuk teljessé tenni irodánk tevékenységi körét. Az érdeklődő klubok részére információval szolgálunk a velünk szerződésben álló játékosokról, honlapunk segítségével is. Ezt a rendszert használják a világ nagy klubjai is, amelyek a diszkrét információszerzésre, illetve bizalmas kapcsolatteremtésre is lehetőséget kapnak az érdeklődésükre számot tartó játékosokkal. Tovább...

SZÖRNYI ATTILA - ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ


KESERŰ LÁSZLÓ - FIFA LICENSE MANAGER

Iratkozz Fel Hírlevelünkre

Elfogadom Az adatvédelmi nyilatkozatot